Onze werkwijze

Wij begeleiden u van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Onze turn-key werkwijze leent zich ook uitstekend voor de inbreng van uw eigen architect of om een bouwteamverband met ons aan te gaan. Met onze bedrijfspanden helpen wij u blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Waard creatie en kostenbesparing

Een bij uw onderneming passende bedrijfshuisvesting, op een goede locatie, draagt voor een heel groot deel bij aan bedrijfsresultaat van uw onderneming. Daarom besteden we daar bij het ontwerpen veel aandacht aan. We weten dat een efficiënte bedrijfshuisvesting en een logische routing het productieproces positief beïnvloed.

Financiering – huur - pacht

Ook voor wat betreft de financiering kunnen wij u van dienst zijn. In overleg met u maken we een plan van aanpak.
We beschikken over een groot relatienetwerk.

Turn Key Bouwen –sleutel op de deur

Sleutel op uw deur

Turn-key. Het woord zegt het al: sleutelklaar.
Samengevat betekent dit dat Hoex u als klant bij de realisatie van uw bedrijfspand volledig ontzorgt. Van het eerste gesprek tot en met de sleutel op uw voordeur. Ook kunt u na oplevering rekenen op onze nazorg.

Waarom turn-key?

Wanneer een bedrijfspand casco wind- en waterdicht wordt opgeleverd, moeten er nog veel worden geregeld. Zaken zoals vaste inrichting als pantry’s, binnenwanden, plafonds, binnendeuren, sanitair, schilderwerk, verlichting, verwarming,  etc., etc. Maar ook regelen we de installaties en aansluitpunten voor uw databekabeling met bijbehorende voorzieningen.

Wij dragen het risico

Wij stemmen vooraf alle wensen met u af en maken een inventarisatie van uw bedrijfsprocessen. Daarna dragen wij de verantwoordelijkheid over het gehele bouwtraject. Uiteraard koppelen we dit op gezette tijden terug en betrekken u bij het voorbereidingsproces. Daarnaast managen wij de werkzaamheden van de onderaannemers en leveranciers in ons bouwproces waardoor uw nieuwbouw nog sneller gereed is.

Bouwteam

Bijkomend voordeel is dat u door deze aanpak slechts met één aanspreekpunt te maken heeft. Wij stellen een bouwteam samen en onderhouden immers de contacten met alle betrokken partijen zodat u zich bezig kunt houden met uw core-business.

Zoektocht naar geschikte locaties

Ook voor wat betreft de zoektocht naar een geschikte locatie kunnen wij u van dienst zijn. Door onze marktkennis en ons netwerk, kunnen wij snel schakelen.

Vooraf duidelijkheid

Meten is weten: Hoex heeft een strakke projectmatige en realistische werkwijze waardoor doelen en deadlines gehaald worden.

Wij werken volgens de ''Lean en Gotik''-methode. Geld-Organisatie-Tijd-Informatie-Kwaliteit.

 

1 2

Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

Bron: http://nl.scribd.com/doc/43407936/LEAN-GOTIK-het-DNA-van-het-menselijk-Geluk-Content-en-Context-de-genen#force_seo

Co-makers

Onze strategisch partners, úw voordeel

Hoex heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wanneer wij voldoen aan uw verwachtingspatroon bent u tevreden. Maar het is toch logisch dat wij hier aan voldoen? Echter, zo vanzelfsprekend is dat niet. Wij streven naar een bovengemiddeld eindresultaat!

Co-makers

Wij zijn met een aantal innovatieve onderaannemers en leveranciers een vergaande vorm van samenwerking aangegaan. Een zogenaamde co-makership. Deze bedrijven beschikken over veel vakkennis, zijn betrouwbaar en komen hun afspraken na.

After Sales

Omdat uw gebouw ook ons gebouw is!

Bent u de trotse eigenaar van een Hoex gebouw? Ook na oplevering van uw prachtige pand blijven wij u ontzorgen. Ons motto is namelijk dat uw gebouw ook “ons” gebouw is. Ook na het verstrijken van de onderhoudstermijn van uw nieuwbouw staan onze service-medewerkers voor u klaar.
3

Wij zorgen er altijd voor dat de nieuwste kennis kan worden toegepast. Zo kunnen we voorop lopen wat betreft snelheid en techniek!